HILS PÅ CINÉSYN

OM OSS

CINéSYN produserer forklaringsfilmer for selskaper som ebay, Wonderloop, Santander og DNB. Vi har høy kvalitet og standard på både animasjoner og på skuespillerne som legger på fortellerstemmer. Drevne manusforfattere gjør også at vi er svært konkurransedyktige. CINéSYN har kontorer i New York og Oslo, og produserer forklaringsfilmer for mange internasjonale selskaper på flere ulike språk.

VÅR VISJON

Vårt mål er å hjelpe kunder og investorer med virkelig å forstå produktet ditt. Vi vil at målgruppen skal få se videoen din og umiddelbart skjønne hva produktet gjør og hvordan de kan dra nytte av det. Forklaringsfilmene vi produserer tar for seg alle aspekter ved produktet som lanseres – den svarer på spørsmål kundene måtte ha, overtaler kritikerne og får folk til å kjøpe produktet. Alt på under to minutter.

OM OSS SOM JOBBER HER

Bli kjent med de fantastiske folka som trakterer datamaskinene hos oss.

SIGURD KVERNMOEN

Regissør og produsent

Interesser: Mat, fotball, arkitektur og reiser. Sigurd er i sitt ess når han kan spise god mat på en arkitektonisk interessant fotballstadion i utlandet.

Yndlingsfarge:Rød eller hvit. (Blir det rosa det, da?)

Visste du at…: Sigurd har jobbet som fengselsvokter på lukket avdeling.

 

MILA NEKTARIJEVICMilica

Regissørens personlige assistent

Interesser: Lære nye språk (hun snakker syv språk allerede!) og spydkast.

Yndlingsfarge: Blå

Visste du at…: Mila tar 100 kg i knebøy. Husk at hun også er spydkaster, så skjønner du raskt at dama er knalltøff! Heldigvis er hun også veldig snill.

 

GREGORY MYHREGreg

Fortellerstemme

Interesser: Liker å starte opp teatergrupper, skrive skuespill og spille i stykkene han har skrevet. Et vaskeekte enkeltmannsforetak!

Yndlingssfarge: Sort

Visste du at…: Han har to små hunder av rasen mops, og disse to elsker han høyere enn noe annet.

 

HILDE SKAPPELHilde

Fortellerstemme

Interesser: Å ri uten sal på norske hester rundt 35 år, oversette Pokémon’s English Thunder Bolts til norske Thunder Bolts, gjøre piruetter (om enn noe ustøe), perfeksjonere yogaøvelsen Stolen, og til slutt, unngå å late som at hun er Jodie Foster.

Yndlingsfarge: Smaragdgrønn

Visste du at…: Hun har to lilla sengetepper fra IKEA i to ulike land, på to ulike kontinenter

 

Elaina RobbinsElaina

Manusforfatter/Editor

Interesser: Synge sanger hun finner på underveis mens hun blånekter for at naboene kan høre henne, høre podcaster med politisk vinkling når hun jogger og gjøre et forsøk på å lære litt for mange språk samtidig.

Yndlingsfarge: Turkis

Visste du at…: Hun foretrekker sjokolade med minst 75% kakao og blir ordentlig muggen om hun ikke får litt hver dag.

 

Manja

Prosjektleder

Interesser: Spise Helnøtt, kjøpe flybilletter, danse, prøve nye asiatiske oppskrifter og være ute i naturen.

Yndlingsfarge: Alle nyanser av grønt.

Visste du at…: Jeg er bare en enkel (‘enkel’ du, liksom. Jeg er jo kvinne!) colombiansk salsadansende matelsker som synes det hadde vært kult å ha en hund som lyder navnet Chilly.

 

TeodoraTeodoraIvin

Prosjektleder

Interesser: Ekspert på mat-selfier, vin-nerd, leter stadig etter nye retter og smaker (krydret er favoritten). Besatt av reiser og spesielt Asia, holder på å lære seg malaysisk (ikke spør hvorfor?!). Hater å se på fotball, elsker å fotografere. Har som mål å ha en venn i hvert land på kloden, og ønsker seg en stor vegg full av bilder fra besøkene hos dem.

Yndlingsfarge: Gult, som solskinn, og alt det gode i livet.

Visste du at…: Hun bruker honning bade som pålegg og ansiktsmaske. Eventyrlysten som få. Har hoppet fra en 70 meter høy bru og ned i havet.