Nå ut på nett

Nå ut på nett med animasjonsvideo

Når dine kunder scroller, flikker og sveiper seg gjennom de utallige mediene på nett så er det ingen hemmelighet at deres vindu for oppmerksomhet raskt blir smalt. De blir bombardert med et mangfold av inntrykk fra forskjellige kanaler, og evnen til å oppfatte informasjonen svinner fort hen. For deg og din bedrift handler det om å huke tak i dine potensielle kunder gjennom relevant innhold som engasjerer. En forklarende animasjonsvideo gjør denne jobben glimrende.

 

Animasjonsvideo som engasjerer

Animasjonsvideo som engasjerer

Det er én ting man bør vite om oss mennesker når det kommer til det å konsumere innhold på nett; vi ser alltid etter en unnskyldning til å klikke oss ut og bevege oss over til det neste. Dette betyr at selv om dine potensielle kunder har klikket seg inn og trykket play er det fortsatt viktig å holde interessen oppe. Det er her vårt arbeid kommer inn.

Med animasjonsvideo fra CINéSYN er du sikker på at innholdet er skreddersydd for deg og dine kunder. Gjennom tett kundedialog kommer vi sammen frem til et produkt du selv kan stå inne for. Dette er din demo – noen snaue minutter som forklarer nøyaktig hva det er ditt firma holder på med, og hvorfor dette er viktig for dine kunder. Det høres kanskje enkelt ut, men denne endelige animasjonsvideoen er den destillerte dråpen av all informasjon og arbeid som er lagt inn i prosjektet, som du kan dra nytte av i lang tid fremover.

 

Hvordan benytte en animasjonsvideo

Hvordan benytte en animasjonsvideo

Dine potensielle kunder er kanskje ofte på farten. Dette betyr at om innholdet skal nå ut må det være lettfattelig, ikke for langt, og ikke minst tilgjengelig. Med en animasjonsvideo fra CINéSYN får du en videosnutt som er perfekt til deling i sosiale medier. Denne kan enkelt integreres i dine hjemmesider, og du kan poste den i alle dine SoMe-kanaler. På denne måten når du ut til dine potensielle kunder på en veldig enkel og konkret måte.

Et annet effektivt bruksområde er under kundemøter eller foredrag om din bedrift. Du vil gi en rask demonstrasjon som fanger oppmerksomheten, før du kanskje går videre i dybden med et foredrag. Dermed får dine kunder og partnere et godt bilde av hele ditt konsept, slik at informasjonen du tilbyr blir satt i kontekst fra starten av.

 

Like, share, retweet

Animasjonsvideo i sosiale medier

På sosiale medier når du ikke bare ut til din egen krets med følgere; du åpner for muligheten til deling. Dersom din bedrift har et konsept eller en idé som treffer en spesifikk gruppe mennesker betyr dette at deling i de rette kretsene er gull verdt. Hvis bare én av dine følgere deler animasjonsvideoen har du nådd ut til en helt ny gruppe mennesker som mest sannsynlig deler de samme interessene og erfaringene som gjør de interessert i hva din bedrift kan tilby. De fleste sosiale medier har funksjoner for betalt promotering, hvor du selv kan tilpasse avanserte parametere for din målgruppe. Det har aldri vært enklere å nå ut til folk – man må bare være kjent med verktøyene og deres bruksområder.

 

Hvis du er interessert i hvordan en animasjonsvideo kan øke interesse og salg for din bedrift, les mer om dette her, eller ta kontakt med oss via våre kontaktsider. Vi er tilgjengelige via epost, kontaktskjema, eller for en prat via telefon.