Forklaringsfilm i det norske markedet

Forklaringsfilm i det norske markedet

I Norge utvikles det stadig nye prosjekter, både i offentlig og privat sektor. Innen IT kan det være snakk om tunge digitale løsninger for offentlige aktører, eller mindre prosjekter i det private markedet. Dette kan være større tekniske systemer innen olje- eller konstruksjonsbransjen – eller for eksempel en ny teknisk løsning for det private hjem. Uansett omfang, kundegruppe og eventuelle samarbeidspartnere vil det være behov for å formidle ideen bak prosjektet så kortfattelig og enkelt som mulig. Med forklaringsfilm fra CINéSYN får du et verktøy som din bedrift kan dra nytte av i lang tid fremover.

En forklaringsvideo vil passe inn i møter med samarbeidspartnere, og du vil spare tid på å slippe lange presentasjoner for å formidle din idé. En forklaringsvideo gjør denne jobben for deg, gang på gang. Vi har kanskje et særegent markedsklima her i Norge, men kundene skiller seg ikke nevneverdig fra resten av verden når det kommer til ønsket om å spare tid.

Her i Norge finnes det prosjekter av alle slags typer og omfang. Det koker i gründermiljøene, og alle vil komme seg opp og frem med sin idé. Med forklaringsfilm fra CINéSYN er du sikker på at dine kunder forstår deg, enten du er en nyoppstartet bedrift, eller en veletablert tungvekter.

 

På nett med CINéSYN

På nett med CINéSYN

Det råder liten tvil om at en forklaringsvideo øker interesse og skaper trafikk. Som vi har sett tidligere så har forklaringsfilmen en spesiell evne til å kutte ned til det essensielle, og gi seeren nok informasjon samtidig som den holder interessen oppe gjennom de audiovisuelle elementene. En forklaringsfilm gjør seg nettopp av denne grunnen svært godt på sosiale medier – eller som en presentasjon på din hjemmeside.

Svært mange bedrifter i Norge er avhengige av en tilstedeværelse på nett for å nå ut til sin kundegruppe. Med en forklaringsfilm er du sikker på at din idé kommer frem, uansett hvilke medier du publiserer i. Den er enkel å referere til i presentasjonsmøter, og du kan gjøre den lett tilgjengelig for dine kunder gjennom sosiale medier. Forklaringsfilmen kan også integreres som et fast element i din hjemmeside, noe som gjør den lett å linke til via epost, facebook, eller for eksempel twitter.

Med CINéSYN som leverandør kan du være sikker på at du får en god kundeopplevelse, og at sluttproduktet lever opp til forventningene. Dersom du er avhengig av at dine kunder når ut og tar kontakt med din bedrift vil en forklaringsvideo hjelpe deg langt på vei.

 

Ta kontakt i dag

Ta kontakt i dag

Dersom du ønsker mer info om hvordan en forklaringsvideo kan hjelpe din bedrift kan du lese mer om dette på vår blogg. Vi kan også nåes via epost, telefon eller via kontaktskjemaet på våre nettsider. Ikke nøl med å ta kontakt – vi ser frem til å høre fra deg, og slår gjerne av en prat.

 

Les mer om forklaringsvideo for norske bedrifter her:

Forklaringsvideo: øker interesse og skaper trafikk for din bedrift

Animasjonsvideo – innhold som engasjerer