HILS PÅ CINÉSYN

OM OSS

CINéSYN produserer forklaringsfilmer for selskaper som ebay, Wonderloop, Santander og DNB. Vi har høy kvalitet og standard på våre produksjoner – med egen stil og grafikk utviklet for hver kunde. Drevne manusforfattere gjør også at vi er svært spissede i vår kommunikasjonsform. CINéSYN har tilstedeværelse i New York og Oslo, og har produsert forklaringsfilmer for norske bedrifter og amerikanske teknologiselskap i California og New York.

VÅR VISJON

Vårt mål er å hjelpe kunder og investorer med å virkelig forstå produktet ditt. Vi vil at målgruppen din skal se filmen din og umiddelbart skjønne hva produktet ditt gjør og hvordan de kan best dra nytte av det. Forklaringsfilmene vi produserer tar for seg alle aspekter ved produktet du besitter – og svarer direkte på spørsmål kundene dine måtte ha. Alt på under to minutter.

OM OSS SOM JOBBER HER

Bli kjent med de fantastiske folka som trakterer datamaskinene hos oss.

Sigurd Kvernmoen

Regissør og produsent

Interesser: Mat, fotball, arkitektur og reiser. Sigurd er i sitt ess når han kan spise god mat på en arkitektonisk interessant fotballstadion i utlandet.

Yndlingsfarge: Rød eller hvit. (Blir det rosa det, da?)

Visste du at…: Sigurd har jobbet som fengselsvokter på lukket avdeling.

Gregory Myhre
Greg

Fortellerstemme

Interesser: Liker å starte opp teatergrupper, skrive skuespill og spille i stykkene han har skrevet. Et vaskeekte enkeltmannsforetak!

Yndlingssfarge: Sort.

Visste du at…: Han har to små hunder av rasen mops, og disse to elsker han høyere enn noe annet.

Elaina RobbinsElaina

Manusforfatter/Redaktør

Interesser: Synge sanger hun finner på underveis mens hun blånekter for at naboene kan høre henne, høre på podkast med politisk vinkling når hun jogger og gjøre forsøk på å lære litt for mange språk samtidig.

Yndlingsfarge: Turkis

Visste du at…: Hun foretrekker sjokolade med minst 75% kakaoinnhold og blir ordentlig muggen om hun ikke får litt hver dag.

Matias Willand

Prosjektleder

Interesser: Kreativ skriving, analog foto og thrifting av gammel elektronikk som har en nytteverdi. Hans hvite hval er en IBM Model M.

Yndlingsfarge: Fargen vannet har på Hardangervidda.

Visste du at…: Matias tilbringer nesten like mye tid i fiktive univers som i det han selv kan ta og føle på.