HILS PÅ CINÉSYN

OM OSS

CINéSYN produserer forklaringsfilmer for selskaper som ebay, Wonderloop, Santander og DNB. Vi har høy kvalitet og standard på våre produksjoner – med egen stil og grafikk utviklet for hver kunde. Drevne manusforfattere gjør også at vi er svært spissede i vår kommunikasjonsform. CINéSYN har tilstedeværelse i New York og Oslo, og har produsert forklaringsfilmer for norske bedrifter og amerikanske teknologiselskap i California og New York.

VÅR VISJON

Vårt mål er å hjelpe kunder og investorer med å virkelig forstå produktet ditt. Vi vil at målgruppen din skal se filmen din og umiddelbart skjønne hva produktet ditt gjør og hvordan de kan best dra nytte av det. Forklaringsfilmene vi produserer tar for seg alle aspekter ved produktet du besitter – og svarer direkte på spørsmål kundene dine måtte ha. Alt på under to minutter.

OM OSS SOM JOBBER HER

Bli kjent med de fantastiske folka som trakterer datamaskinene hos oss.

SIGURD KVERNMOEN

Regissør og produsent

Interesser: Mat, fotball, arkitektur og reiser. Sigurd er i sitt ess når han kan spise god mat på en arkitektonisk interessant fotballstadion i utlandet.

Yndlingsfarge: Rød eller hvit. (Blir det rosa det, da?)

Visste du at…: Sigurd har jobbet som fengselsvokter på lukket avdeling.

 

MILA NEKTARIJEVICMilica

Regissørens personlige assistent

Interesser: Lære nye språk (hun snakker syv språk allerede!) og spydkast.

Yndlingsfarge: Blå.

Visste du at…: Mila tar 100 kg i knebøy. Husk at hun også er spydkaster, så skjønner du raskt at dama er knalltøff! Heldigvis er hun også veldig snill.

 

GREGORY MYHREGreg

Fortellerstemme

Interesser: Liker å starte opp teatergrupper, skrive skuespill og spille i stykkene han har skrevet. Et vaskeekte enkeltmannsforetak!

Yndlingssfarge: Sort.

Visste du at…: Han har to små hunder av rasen mops, og disse to elsker han høyere enn noe annet.

 

HILDE SKAPPELHilde

Fortellerstemme

Interesser: Å ri uten sal på norske hester rundt 35 år, oversette Pokémon, gjøre piruetter (om enn noe ustøe), perfeksjonere yogaøvelsen «stolen», og til slutt, unngå å late som at hun er Jodie Foster.

Yndlingsfarge: Smaragdgrønn.

Visste du at…: Hun har to lilla sengetepper fra IKEA i to ulike land, på to ulike kontinenter.

 

Elaina RobbinsElaina

Manusforfatter/Redaktør

Interesser: Synge sanger hun finner på underveis mens hun blånekter for at naboene kan høre henne, høre på podkast med politisk vinkling når hun jogger og gjøre forsøk på å lære litt for mange språk samtidig.

Yndlingsfarge: Turkis

Visste du at…: Hun foretrekker sjokolade med minst 75% kakaoinnhold og blir ordentlig muggen om hun ikke får litt hver dag.

 

Manja

Prosjektleder

Interesser: Spise helnøtter, kjøpe flybilletter, danse, prøve nye asiatiske oppskrifter og være ute i naturen.

Yndlingsfarge: Alle nyanser av grønt.

Visste du at…: Jeg er bare en enkel (‘enkel’ du, liksom. Jeg er jo kvinne!) og salsadansende matelsker som synes det hadde vært kult å ha en hund med navnet Chilly.

 

TeodoraTeodoraIvin

Prosjektleder

Interesser: Ekspert på mat-selfier, vinnerd, leter stadig etter nye retter og smaker (sterkt krydret er favoritten). Besatt av reiser og spesielt Asia, holder på å lære seg malaysisk (ikke spør hvorfor?!). Hater å se på fotball, elsker å fotografere. Har som mål å ha en venn i hvert land på kloden, og ønsker seg en stor vegg full av bilder fra besøkene hos dem.

Yndlingsfarge: Gult, som solskinn, og alt det gode i livet.

Visste du at…: Hun bruker honning bade som pålegg og ansiktsmaske. Eventyrlysten som få. Har hoppet fra en 70 meter høy bru og ned i havet.